.

Van Wanrooij Afbouw

Gespecialiseerd in de complete binnenafbouw:

Leveren en monteren van metalstudwanden, metalstudplafonds, systeemwanden, glaswanden, systeemplafonds, metalen/houten plafonds, timmerwerken, schilderwerken, vloeren.

Metalstudwanden/plafonds:

Metalstudwanden zijn flexibel, licht in gewicht en geschikt voor vele toepassingen, wanden welke over een hoge geluidswering en/of brandwerendheid moeten beschikken, woningscheidende wanden, goed geïsoleerde voorzetwanden met een hoge warmteweerstand, inbraakwerend wanden of gebogen wanden. Door te variëren in de opbouw, wanddikte, gipsplaten, isolatie kan aan iedere eis worden voldaan.

Systeemwanden/glaswanden:

Systeemwanden ook wel scheidingswanden genoemd is eigenlijk het luxe broertje van de metalstudwand, eveneens opgebouwd uit metalen profielen en isolatie, maar afgewerkt rondom in een aluminium kader en gipskartonplaten welke reeds voorzien van een vinylafwerking, waardoor er een geheel zogenaamde "droge" afbouw mogelijk is. Systeemwanden zijn makkelijk en snel verplaatsbaar, compleet met kozijnen en deuren, hang- en sluitwerk, glaselementen met dubbele beglazing, balie en schuifloketten.

Systeemplafonds:

Systeemplafonds zijn er in vele soorten en maten, afhankelijk van u wensen of eisen kunnen wij u het juiste advies geven. Vele factoren kunnen hierin een rol spelen, zoals de akoestiek en de verstaanbaarheid in de ruimte of de vochtbestendigheid, stootbestendigheid alsmede de reiniging en hygiëne van de plafondplaat en het systeem.

Timmerwerk:

Alle voorkomend afbouw timmerwerk zoals koof betimmeringen, kolommen, plinten, kozijnen e.d.

Schilderwerken:

Schilder- en behangwerk, texwerk, spuitwerk, lakwerk.

Vloeren:

Gietvloeren, PVC-vloeren, houten vloeren.